У трьох автопригодах на Волині - троє травмованих

У трьох автопригодах на Волині - троє травмованих

28.05.14 12:28 0 710
Минулої доби на території області трапилося три ДТП, в яких тілесні ушкодження отримали водій і два пішоходи.

Близько 11-ї години на вулиці Винниченка в Луцьку зареєстровано автопригоду за участю пішохода. 56-річний водій, керуючи автомобілем «Форд», здійснив наїзд на 46-річну жінку, яка переходила проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок наїзду пішохід отримала тілесні ушкодження, але не госпіталізовувалася.

Того ж дня по обіді на вул. Дубенській у Луцьку 48-річний водій, керуючи автомобілем «Іж», виконуючи поворот ліворуч, не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого скоїв зіткнення із мотоциклом «Zongshen» під керуванням 34-річного лучанина, який прямував у зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та після огляду лікарями відпущений додому.

Окрім цього, ДТП з потерпілими зареєстровано в смт Маневичі. 28-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ», виїжджаючи із місця зупинки транспортних засобів, не надав переваги в русі, у результаті здійснив наїзд на 26-річного пішохода.

Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений на лікування у реанімаційне відділення центральної районної лікарні.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Переможців ...
Наступна новина: Кременчанин Ігор Пасєка ...

КОМЕНТАРІ