На Хмельниччині питання будівництва та реконструкції автомобільних доріг у полі зору влади

На Хмельниччині питання будівництва та реконструкції автомобільних доріг у полі зору влади

28.05.14 08:04 0 607
Одним з болючих питань, що турбує громадян є стан автомобільних доріг. Саме цьому важливому питанні було присвячено нараду під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Симчишина з заступниками голів районних державних адміністрацій, заступниками міських (міст обласного значення) головами, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації з питань будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

«Усі дороги, в тому числі і комунальної власності є обличчям будь-якого міста чи села, а тому порушенні питання є надзвичайно важливими для органів виконавчої влади», - наголосив Олександр Сергійович.

На 2014 рік в області на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг комунальної власності передбачено 96,7 млн. гривень. Проте, звертаючись до присутніх посадовців, Олександр Сергійович наголосив на необхідності розуміння того, що ми користуємося спадком попередніх десятиліть, а тому більше ремонтуємо аніж будуємо.

Так, 26 березня затверджено перелік об’єктів, фінансування яких здійснюється завдяки субвенцій з державного бюджету місцевим. На зазначені вище цілі передбачено 51,6 млн. гривень. З державного бюджету передбачено 22,9 млн. гривень субвенцій обласному бюджету. Обласним бюджетом передбачається 8,3 млн. гривень за рахунок першої реєстрації транспортних засобів.

30 квітня відбулася сесія обласної ради, завдяки якій 16,7 млн. гривень було направлено на погашення кредиторської заборгованості за минулий рік.

Перший заступник голови облдержадміністрації у ході наради неодноразово наголошував на персональній відповідальності перших осіб районів за стан автомобільних доріг та пошук альтернативних варіантів вирішення порушених питань.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибори на Чернігівщині ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ