На Хмельниччині рятувальники дбають про безпеку людей на водоймах

На Хмельниччині рятувальники дбають про безпеку людей на водоймах

28.05.14 14:52 0 680
27 травня співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області спільно з представниками засобів масової інформації провели рейд із запобігання загибелі людей на водних об’єктах міста.

Незважаючи на те, що купальний сезон ще офіційно не розпочався, охочих провести час біля водойм чимало. В ході рейду відпочиваючим роз’яснювали правила поведінки на воді та вручали пам’ятки і листівки застережного характеру.

Відпочинок біля водойм має оздоровчий вплив на організм людини. Разом із тим, невиконання попереджувальних заходів може обернутись трагедією.

Тож, ДСНС закликає громадян суворо дотримуватись елементарних правил безпеки на воді з однією метою – уберегти своє життя та життя своїх дітей. Пам’ятайте, що порушення правил безпеки призводить до трагічних наслідків. Ні в якому разі не можна купатися в незнайомих або необладнаних для цього належним чином місцях. Небезпечно заходити у воду в нетверезому стані, пірнати з мостів, на мілководді та після тривалого перебування на сонці. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді, контролюйте ігри дітей. Розраховуйте свої сили та не запливайте далеко, уникайте води зі швидкою течією.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ