В Івано-Франківській області ДАІ повідомляє, радить, застерігає

В Івано-Франківській області ДАІ повідомляє, радить, застерігає

28.05.14 08:04 0 718
За 26 травня в області трапилося 2 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 2 особи травмовано.

О 3.30 ночі поступило повідомлення від перехожих, що в с.Крихівці Івано-Франківської міськради сталося ДТП. Виїздом на місце події працівниками слідчо-оперативної групи встановлено, що 33-річна жителька Івано-Франківська, керуючи автомобілем NISSAN Mikra, рухаючись по вул. Крихівецька, 168 допустила наїзд на 41-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінку в тяжкому стані (політравма) доставлено до обласної клінічної лікарні. По даному факту проводиться перевірка.

Вночі по вул. Січових Стрільців в м.Івано-Франківську 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем HONDA Akord, не впоравшись з керуванням в’їхав в житловий будинок №29. Внаслідок отриманих травм: рваної рани лівого ліктєвого суглобу, забій головного мозку, алкогольне сп’яніння чоловіка доставлено в міську лікарню. За даним фактом проводиться перевірка.

Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху дотримуватися Правил, бути уважними і зосередженими на дорогах, адже факти дорожніх пригод переконливо свідчать, що наслідки людських помилок можуть бути фатальними! Водії! Найбільша кількість ДТП стається внаслідок перевищення швидкості руху! Бережіть себе і оточуючих!

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибори на Чернігівщині ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ