У Львівській області чоловік викрав автомобіль у рідної сестри

У Львівській області чоловік викрав автомобіль у рідної сестри

28.05.14 13:37 0 685
На Львівщині працівники Державтоінспекції розшукали спритника, який викрав автомобіль у рідної сестри. Про мотиви цього вчинку чоловік говорить неохоче – мовляв, у такий спосіб хотів поквитатися із родичкою за давні образи.

За допомогою до правоохоронців звернулася мешканка одного із сіл Перемишлянського району. Жінка розповіла – у неділю вранці хтось викрав із подвір’я її дому автівку «Skoda Octavia».

До місця події одразу ж вирушила слідчо-оперативна група. Правоохоронці шукали бодай якусь «зачіпку», що допомогла б вийти на слід зловмисника. Однак, усе свідчило про те, що крадіжку було ретельно сплановано, а спритник діяв вкрай обережно.

Лиходій завбачливо дочекався, доки господарі підуть у справах, аби непомітно викрасти авто. Ані сусіди, ані односельці постраждалої також не зауважили нічого підозрілого.

Згодом власниця автомобіля згадала – кілька тижнів тому у неї з дому зник додатковий комплект ключів від машини та документи на авто. Жінка розповіла, що одразу й не надала цьому якоїсь особливої уваги, та коли згодом із подвір’я щезла й автівка – вирішила, що ці події якось пов’язані.

У правоохоронці одразу ж з’явилася версія, що до крадіжки причетний хтось із близьких родичів потерпілої. Невдовзі це припущення підтвердилося.

Вже наступного дня працівники Державтоінспекції розшукали викрадача. Ним виявився рідний брат постраждалої. 32-річний чоловік мешкає на Жовківщині, а до сестри приїздив у гості. На початку березня спритник поцупив із помешкання жінки «техпаспорт» та ключі від автомобіля. А вже за кілька тижнів приїхав, аби викрасти іномарку.

Переконує: автомобіль не планував продавати, лишень хотів примусити сестру хвилюватися.

Іномарку та горе-викрадача доставили до Перемишлянського райвідділку міліції. Наразі триває розслідування.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ