Голова Львівської ОДА доручила розробити Програму вшанування Героїв Небесної сотні

Голова Львівської ОДА доручила розробити Програму вшанування Героїв Небесної сотні

28.05.14 08:31 0 635
Департаменти Львівської обласної державної адміністрації мають розробити комплексну Програму вшанування Героїв Небесної сотні. Відповідне доручення дала керівник Львівщини Ірина Сех. Програма має включати соціальний захист постраждалих, увічнення пам’яті про них, освітні та культурні заходи.

Голова ОДА нагадала, що під час подій на Майдані загинула 21 людина зі Львівщини. В області розроблено програму підтримки постраждалих під час Революції гідності. За цією програмою, родинам загиблих було виплачено по 100 тис. грн. з обласного бюджету. Голова ОДА ініціювала внесення змін до програми, за якими таку ж допомогу отримають родини загиблих під час АТО військових.

«Сподіваємося, що на сесії Львівської обласної ради 3 червня буде розглянуто питання виділення родинам шістьох військових із Львівщини, які загинули під час антитерористичної операції, по 100 тис. грн.», – сказала Ірина Сех.

Окрім того, керівник Львівщини звернулась до голів райдержадміністрацій: «Я зустрічалась з родинами загиблих, спілкувалась з ними. Життя ми не повернемо, але маємо зробити для сімей, які втратили найдорожчих людей, все, що в наших силах. У розмові з родинами я зрозуміла, що їм дуже потрібна увага з боку місцевої влади. Прошу вас зустрітись з кожною родиною і не забувати про них».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олланд: Євросоюз має ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ