Меморіальну дошку пам’яті Героя Небесної сотні Володимира Жеребного відкрили у Вишнянському коледжі Львівського національного аграрного університету

Меморіальну дошку пам’яті Героя Небесної сотні Володимира Жеребного відкрили у Вишнянському коледжі Львівського національного аграрного університету

28.05.14 10:16 0 684
У селі Вишня Городоцького району вшанували пам’ять Володимира Жеребного, який загинув під час Революції гідності у місті Києві. На честь Героя Небесної сотні при вході до Вишнянського коледжу Львівського національного аграрного університету відкрили меморіальну дошку. У заході взяв участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний.

Зазначимо, що місце встановлення пам’ятної дошки визначено не випадково, адже Володимир працював та був випускником цього навчального закладу.

На відкритті також були присутні побратими Володимира Жеребного, які у день його смерті стояли разом на барикадах, його рідні, жителі села, працівники Вишнянського коледжу.

Усі виступаючі наголошували на тому, що Володимир, а також інші новітні українські герої – бійці Небесної Сотні, стали для кожного прикладом патріотизму, мужності та свободи духу. І кожен українець повинен робити все можливе, щоби їх смерті не були марними.

Нагадаємо, що Володимир Жеребний був уродженцем села Вишня Львівської області, брав активну участь у Революції гідності. Від перших днів протестів перебував у Києві. Вранці 20 лютого серце хлопця зупинилось після смертельного поранення на вулиці Інститутській.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Казахстан: поліція ...
Наступна новина: В Луцьку здійснено виплату ...

КОМЕНТАРІ