Львівщина вшанує пам’ять Івана Франка

Львівщина вшанує пам’ять Івана Франка

28.05.14 09:47 0 679
28 травня українство вшановує 98-мі роковини від дня загибелі українського поета, письменника, вченого, громадського та політичного діяча Івана Яковича Франка. Зокрема, й на Львівщині відбуватимуться різноманітні заходи з нагоди вшанування пам’яті українського Каменяра.

Як повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації, з 28 травня до 5 червня заплановано ряд літературно-мистецьких програм на львівському радіо і телебаченні, покази театральних постановок, проведення тематичних заходів у Львівському національному літературно-меморіальному музеї ім. Івана Франка.

28 травня о 16:00 год. на Личаківському кладовищі відбудеться панахида на могилі Івана Франка.

Слово про Івана Франка виголосить Герой України, почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» В’ячеслав Брюховецький.

У заході також візьмуть участь: керівництво області та міста, представники духовенства, актори Національного театру ім. М.Заньковецької , вихованці шкіл і дошкільних закладів м. Львова та інші.

Детальніше з програмою заходів можна ознайомитись за наступним посиланням: http://loda.gov.ua/wp-content/uploads/2014/05/АФІША-28-травня-5-червня.doc

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ