ДАІ України звертає увагу водіїв на неухильне дотримання ПДР під час автомобільних подорожей

ДАІ України звертає увагу водіїв на неухильне дотримання ПДР під час автомобільних подорожей

28.05.14 11:03 0 668
У весняно-літній період збільшується інтенсивність транспорту в зв’язку з пересуванням людей до місць відпочинку, тож водіям потрібно бути особливо уважними та обережними за кермом. Додають клопоту спекотна погода та втома.

Наразі на території всієї держави ДАІ проводить профілактичну роботу щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму, зниження аварійності в період відпусток тощо.

Особливу увагу Державтоінспекція приділяє нагляду за організованими перевезеннями дітей до місць відпочинку, оздоровлення та під час екскурсій. Утім не забувають правоохоронці й водіїв, які їдуть у приватних справах.

«Працівники ДАІ, спілкуючись з автолюбителями, цікавляться як довго водій знаходиться за кермом, чи не потрібна допомога, нагадують про необхідність відпочинку під час тривалої подорожі та безумовно про неухильне дотримання Правил дорожнього руху», - зазначає начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко.

Державтоінспекція вкотре нагадує водіям: переоцінка власних сил і можливостей під час безперервного руху впродовж довгого часу, може призвести до негативних наслідків. Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе, але й за своїх пасажирів. Аби від автомобільної поїздки залишилися лише приємні спогади, не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких, а також інших учасників дорожнього руху. Дотримання елементарних правил безпеки, взаємоповага на дорозі – запорука безпечної подорожі, гарного настрою та позитивних вражень.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

Джерело: www.sai.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ