Львівські правоохоронці підготували для школярів «шпаргалку на канікули»

Львівські правоохоронці підготували для школярів «шпаргалку на канікули»

28.05.14 10:39 0 686
У львівських школах тривають пізнавальні заняття з дорожньої безпеки. Працівники ДАІ спілкуються з учнями різних класів та розповідають їм про основні правила поведінки на вулиці.

Напередодні канікул правоохоронці підготували для школярів невеличку «шпаргалку на канікули» із порадами для пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Діткам нагадали, як безпечно переходити вулицю, як слід поводитися у громадському транспорті та автомобілі, з якого віку можна виїжджати велосипедом на дорогу.

Співробітники Державтоінспекції зазначають – готуючи ці поради, намагалися звернути увагу саме на ті категорії юних учасників дорожнього руху, які найчастіше потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди. Втім, основна мета такої акції – нагадати школярам про важливість дотримання Правил дорожнього руху та закликати їх бути якомога обережнішими на вулиці під час канікул.

правоохоронці побували у львівській загальноосвітній школі №46, де спілкувалися із учнями шостих класів. Спершу для дітей провели пізнавальний урок із правил безпечної поведінки на дорозі, а після цього – влаштували цікаву вікторину. Для переможців підготували корисний приз – світловідбиваючий браслет, що допоможе стати яскравим та помітним на дорозі у вечірній час.

А на завершення зустрічі школярі отримали від працівників Державтоінспекції по «шпаргалці на канікули».

Правоохоронці побажали присутнім вдалих вакацій, цікавих вражень та ніколи не потрапляти у прикрі ситуації на дорозі!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: з нагоди Дня ...

КОМЕНТАРІ