У роботі 41-ї сесії Чернігівської міської ради оголошено перерву

У роботі 41-ї сесії Чернігівської міської ради оголошено перерву

28.05.14 14:18 0 634
27 травня розпочала свою роботу 41-а сесія Чернігівської міської ради 6 скликання. У роботі сесії взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та народний депутат України Валерій Дубіль.

У порядку денному передбачено розгляд низки робочих питань, серед яких: про зміну граничної чисельності працівників Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, звернення депутатів Чернігівської міської ради до Верховної Ради України, земельні та інші питання.

Під час затвердження порядку денного депутати не змогли знайти компромісу у вирішенні питання щодо Ялівщини, яке запропонували внести на розгляд депутатів міської ради члени робочої групи при обласній раді з питань підготовки пропозицій щодо функціонування регіонального ландшафтного парку "Ялівщина".

Одним із спірних питань стало визначення меж території лісопарку, на якій створюватиметься РЛП "Ялівщина": чи це лише землі запасу площею у 168,7 га, що знаходяться у комунальній власності, чи вся територія Ялівщини у 200,5 га, до якої входять ще й землі різних юридичних та фізичних власників на правах оренди, постійного користування чи приватної власності.

Виходячи з цього, міський голова Олександр Соколов оголосив перерву в роботі сесії. 41-а сесія продовжить свою роботу після проведення сесії Чернігівської обласної ради, яка вирішить питання щодо меж РЛП "Ялівщина".

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Рівненщина: служба ...

КОМЕНТАРІ