Вибори на Чернігівщині пройшли демократично, прозоро та організовано

Вибори на Чернігівщині пройшли демократично, прозоро та організовано

28.05.14 08:02 0 649
Про це заявив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман на початку чергового брифінгу для представників засобів масової інформації Чернігівщини, який відбувся 26 травня.

Сергій Журман доповів про те, що вибори відбулися беззаперечно на всіх 1104 виборчих дільницях, з яких 1058 - звичайні, 46 - спеціальні та 2 - спеціальні на тимчасовій основі. Для забезпечення охорони громадського порядку та безпеки було задіяно 2208 працівників міліції. Протягом виборчого процесу фактів порушення громадського порядку, перешкоджання діяльності міжнародних спостерігачів, виборчих комісій тощо зафіксовано не було.

Також протягом дня на Чернігівщині не зареєстровано надзвичайних ситуацій, стихійних лих, проблем соціально-економічного характеру.

У списки виборців було включено 867308 осіб, своїм правом волевиявлення скористалося 558 727 громадян, що становить 64%.

Загалом суспільно-політична ситуація в області була спокійна, стабільна і керована. Випадків конфронтації не спостерігалося. Отже, за словами Сергія Журмана, обласна державна адміністрація виконала покладені на неї функції щодо організації та технічного забезпечення проведення виборів в регіоні.

За інформацією з офіційного сайту Чернігівської ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі боряться із ...
Наступна новина: На Хмельниччині питання ...

КОМЕНТАРІ