В Житомирській області визначено завдання щодо подальшої протидії корупції

В Житомирській області визначено завдання щодо подальшої протидії корупції

28.05.14 11:08 0 638
В Державній службі України з надзвичайних ситуацій проведено розширену нараду, під час якої розглянуто стан протидії корупції в органах та підрозділах цивільного захисту, виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

У режимі відео-конференції в ній взяли участь керівники структурних підрозділів апарату, територіальних органів та ректори вищих навчальних закладів, перший заступник начальника Головного управління нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Генеральної прокуратури України Юрій Дибець.

Під час наради обговорені питання щодо запобігання корупційним діям та іншим правопорушенням серед осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, державних службовців, усунення корупційних ризиків у їх діяльності.

Голова ДСНС України Сергій Бочковський наголосив, що незважаючи на комплекс проведених заходів, на ще не досягнуто суттєвого поліпшення стану профілактичної діяльності з питань протидії корупції.

Голова ДСНС та представник Генеральної прокуратури України підкреслили, що робота у цьому напрямку може бути ефективною тільки тоді, коли вона виконується спільними зусиллями керівників всіх рівнів, у тісній взаємодії з правоохоронними органами, робота з особовим складом повинна бути системною, кропіткою, щоденною та наполегливою.

За результатами наради прийнято відповідні рішення, виконання яких Голова ДСНС України взяв на особистий контроль.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Екс-тренер Таврії ...

КОМЕНТАРІ