В Чернігівській області рятувальники та дитячий колектив "Артвойс" привітали вихованців школи-інтернату з Міжнародним днем захисту дітей

В Чернігівській області рятувальники та дитячий колектив "Артвойс" привітали вихованців школи-інтернату з Міжнародним днем захисту дітей

28.05.14 15:48 0 659
В житті немає нічого більш важливого і цінного, ніж діти, тому відповідальність за їх життя, захист їхніх прав, та безпечне дитинство є найголовнішим обов’язком для нас, дорослих.

27 травня рятувальники управління ДСНС у Чернігівській області запросили до себе в гості вихованців школи-інтернату з селища Березна Менського району. Захід, який проводився спільно з дитячим колективом студії естрадного вокалу "Артвойс" приурочений до свята, що наближається - Міжнародного дня захисту дітей.

З теплими словами привітання до вихованців звернувся заступник начальника обласного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Ігор Федоренко. Зокрема він зазначив, що рятувальниками України проводяться усі можливі заходи, аби діти почувалися захищеними і росли у безпечних умовах.

Співробітники Служби «101» ознайомили дітей з пожежно-технічною виставкою, нагадали основні правила безпечної поведінки та продемонстрували відеофільм про відважну професію рятувальника. В свою чергу дитячий колектив студії естрадного вокалу "Артвойс" привітав присутніх святковим концертом. Феєрія вокальних номерів, запальних танців у виконанні юних артистів, не абияк порадували вихованців школи-інтернату. На завершення, від рятувальників діти отримали солодкі подарунки.

Діяльність працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій має багато гідних прикладів для наслідування й такі зустрічі є дуже важливим та корисними для підростаючого покоління. Відчуваючи увагу й турботу з боку представників однієї з героїчних професій, які майже кожного дня рятують людські життя, діти матимуть змогу в майбутньому вирости сильними, сміливими та не байдужими до чужої біди.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УЄФА не буде відбирати ...
Наступна новина: Кількість адміністративних ...

КОМЕНТАРІ