Сергій Надал взяв участь у селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України

Сергій Надал взяв участь у селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України

28.05.14 08:46 0 674
27 травня під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка проходить засідання Уряду. Під час засідання відбулася селекторна нарада з головами обласних державних адміністрацій та головами обласних центрів України. Участь у нараді взяв міський голова Тернополя Сергій Надал. Селекторна нарада у Тернополі пройшла у приміщенні національного оператора електронного зв’язку «Укртелеком».

В першу чергу Прем’єр-міністр привітав всю Україну з обранням Президента нашої держави та зауважив, що це була одна з програмних засад Кабінету Міністрів України, а саме – проведення чесних і прозорих виборів.

«Стосовно поточних завдань, хотів би наголосити, що ситуація складна, але контрольована, і ми будемо розглядати питання державного бюджету на 2015 рік і виконання поточних показників державного бюджету», - підсумував Арсеній Яценюк.

Також Прем’єр повідомив учасників наради, що буде оприлюднено рішення про те, що у всіх міністерствах України вводиться окрема посада заступника Міністра з питань європейської інтеграції.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ