Волинь: голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився з виробництвом фабрики

Волинь: голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився з виробництвом фабрики "Тигрес”

29.05.14 13:38 0 890
Волинська корпорація м’якої іграшки «Тигрес» завоювала та впевнено утримає провідну позицію в державі з виробництва м’якої набивної та пластмасової іграшки. А нещодавно фабрика почала виготовляти постільну білизну та одяг для дітей.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт учора ознайомився із сучасними потужними технологіями «Тигреса». Підприємство займає дві тисячі квадратних метрів виробничої площі. Нині тут працює 800 працівників із середньою заробітною платою майже три тисячі гривень.

Григорій Пустовіт на фабриці відвідав цех з виробництва пластмасової іграшки. Над створенням дитячих втіх там працює чотири прес-машини, що видають на-гора деталі до майбутньої готової продукції. Далі – екскурсія у вишивальний та закрійний цехи. Там спеціалісти створюють ескізи та готові моделі дитячої постільної білизни та одягу, а також виготовляють м’яку набивну іграшку. Святая святих «Тигреса» - дизайнери. Вони часто «ламають» голову над проектом майбутнього виробу, адже вибір іграшок на фабриці настільки великий, що придумати щось нове вкрай важко.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт підкреслив, що підприємство вражає якістю продукції для дітей. Він зауважив, що «Тигрес» - одна з прикрас волинського промислового потенціалу. «Тут кожен виріб, як витвір мистецтва. Відчувається, що працівники роблять все для того, щоб дитинка, яка отримає вироблений тут подарунок, чи людина, яка придбає цей товар, будуть задоволені. Найголовніше - товар відповідає всім екологічним та санітарним вимогам. Кожна фарба та кожен матеріал перевіряються та сертифіковані. Все зроблено для того, щоб продукція була безпечною», - зазначив Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі на зв’язку – ...

КОМЕНТАРІ