Як у Луцьку святкуватимуть Міжнародний день захисту дітей

Як у Луцьку святкуватимуть Міжнародний день захисту дітей

29.05.14 15:20 0 711
У неділю, 1 червня 2014 року, у Луцьку відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з громадськими та благодійними організаціями проводитимуть рад заходів:

10.00 – благодійна акція «Країна – моя Україна» для дітей кризових категорій спільно з Луцькою дитячою залізницею, Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія.Україна» (вул.Шопена, 14а).

У програмі свята – виступи юних залізничників та вокальної групи Палацу учнівської молоді, подорож дитячою залізницею від станції «Росинка» до станції «Водограй», частування смачними, запашними солодощами від ПАТ «Теремно-хліб» та цікаві подарунки від ВОБФ «Дитяча місія.Україна».

11.00 – благодійна акція «Подаруй дитині вишиванку» спільно з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – «Новий Луцьк». У рамках проведення акції сорочки отримають 30 діток з особливими потребами (Палац культури м.Луцька вул.Б.Хмельницького, 1).

13.00 – Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з ПП Рожанською А.С. запрошує дітей кризових категорій до країни розваг, ігор та пригод у дитяче ігрове містечко «Луцький Діснейленд» (вул. Глушець).

У програмі заходу перегляд музичної вистави «Долина ельфів» вихованців творчої студії Наталії Журавльової , конкурси, забави, атракціони та частування морозивом.

14.00 – благодійний проект «Соціальна вітрина» виробів дітей з особливими потребами у КП «Центр туристичної інформації та послуг». На вітрині будуть представлені роботи вихованців Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку та Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» (вул. Сенаторки Левчанівської, 2).

16.00 – «Дитяче свято для малечі» у партнерстві з церквою «Голгофа» в рамках якого дитячі розваги на площі перед РАГСом. У програмі свята конкурси, малюнки на асфальті, ігри, катання на роликах, розваги на батуті (пр. Соборності, 18).

17.00 – на площі перед головним корпусом Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки відбудеться щорічний Парад мильних бульбашок «Бабл Фест» організований спільно з Волинською обласною громадською організацією «Ми плюс».

У програмі:

- Масове запускання мильних бульбашок;

- Виступи Dj Subside *TWIST*;

- Мистецтво Graffiti;

- Виступи Capoeira;

- Школа козацького гарту;

- Малюнки на асфальті;

- Частування морозивом;

- Цікаві виступи скрипки Inde Layvely band, Марка Раковського eNDy (rap) та Галини Конах, учасниці проекту «Голос країни»;

- Вокальний проект WMA;

- Stylez Dance Academy.

Ведучою заходу буде Галина Падалко.

Основна мета всіх запланованих заходів подарувати дітям позитивні емоції та радість.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 260 тисяч мешканців ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ