Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав викладачів та студентів СНУ імені Лесі Українки з Днем університету

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав викладачів та студентів СНУ імені Лесі Українки з Днем університету

29.05.14 14:31 0 708
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулися урочистості з нагоди Дня університету та 74-ї річниці від дня його заснування.

Ректор вищого навчального закладу Ігор Коцан розповів про перспективи розвитку вишу. Зокрема, він зауважив, що університет активно переймає досвід Європейського Союзу, і акцент робить на міжнародній співпраці.

Колектив СНУ та студентів вітали голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт, перший заступник голови облради Олександр Пирожик, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, начальник управління освіти та науки ОДА Валентина Загрева.

Зокрема, у своєму вітальному слові Григорій Пустовіт наголосив, що СНУ імені Лесі Українки є локомотивом всіх позитивних процесів в освітній галузі Волині.

«Ваш вищий навчальний заклад на високому професійному рівні навчає хороших фахівців. Завдяки цьому університету Волинь має талановитих людей, які поповнюють різні структури та організації, і не лише нашої області», - зазначив він.

Григорій Пустовіт побажав викладачам кмітливих та допитливих студентів, а студентам брати якомога більше знань від своїх наставників.

Голова облдержадміністрації також подякував усім причетним до підтримки та розвитку СНУ імені Лесі Українки.

З нагоди свята викладачам вручено відзнаки Міносвіти, облдержадміністрації. облради та Луцької міської ради.

Довідково:

За плідну працю, значні особисті досягнення в галузі освіти і науки, вагомий внесок у розвиток вищої школи, підготовку висококваліфікованих кадрів почесними грамотами ОДА нагороджено кандидата педагогічних наук, професора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ростислава Позінкевича; кандидата філологічних наук, доцента Ларису Семенюк та кандидата біологічних наук, доцента Катерину Сухомлін.

Подяки голови облдержадміністрації вручено кандидату юридичних наук, доценту Вікторії Кондратишиній, доценту Надії Ковальчук, кандидату історичних наук, доценту Вадиму Кудю та кандидату психологічних наук, доценту Оксані Соловей.

Прес-служба облдержадміністрації

.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Узбекистан. Капшай ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ