У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав прикордонників з професійним святом

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав прикордонників з професійним святом

29.05.14 15:44 0 643
У Луцькому прикордонному загоні відбулися урочистості з нагоди їх професійного свята.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам`ять загиблих солдат України та всіх полеглих прикордонників.

Захисників кордону завітали вітали голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт, голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок та його заступник Тарас Пустовіт, заступник голови облради Ігор Гузь, начальник Луцького прикордонного загону, полковник Олександр Білюк.

У своєму вітальному слові Григорій Пустовіт насамперед подякував прикордонникам за мужність, звитягу та героїзм: «Де б ви не несли службу: в прикордонних комендатурах чи прикордонних заставах, ви завжди є зразком виконання свого обов’язку. Не дивлячись на небезпеку, негаразди та труднощі, з якими щоденно приходиться зіштовхуватися, прикордонники надійно захищають кордон та територіальну цілісність нашої країни».

Він також додав, що прикордонна служба, на відміну від інших наших силових структур, є зразковою. «Я не сумніваюсь, що якби не розвивались події та якби небезпечно не було на кордоні, жоден прикордонник ні на міліметр не відступиться від виконання своїх службових обов’язків», - підкреслив Григорій Пустовіт.

Кращих фахівців справи нагороджено відзнаками обласної державної адміністрації та обласної ради.

Довідково:

Луцький прикордонний загін охороняє державний кордон з Республікою Білорусь та Республікою Польща загальною протяжністю 545,5 км. У структурі Луцького прикордонного загону - 11 відділів прикордонної служби. Підрозділи дислокуються на території Рівненської та Волинської областей , а також семи прикордонних районів України.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на часі - ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ