Волинська область: у Володимирі-Волинському розпочав роботу Консультаційний центр ДСНС України

Волинська область: у Володимирі-Волинському розпочав роботу Консультаційний центр ДСНС України

29.05.14 11:02 0 779
Основна мета такого центру – вдосконалення системи інформування та консультування населення з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.

У Володимирі-Волинському розпочав роботу Консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області. Рятувальники сподіваються сприяти розвитку громадської свідомості щодо особистої та колективної безпеки, а також закріплення прозорості процедури отримання адміністративних послуг населенню, підприємцям, юридичним та фізичним особам.

28 травня на відкриття консультаційного центру завітали: завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій Володимир-Волинської РДА Юрій Ліщук, директор центру надання адміністративних послуг Володимир-Волинської міської ради Оксана Гузь, державний адміністратор дозвільного центру Володимир-Волинської РДА Ірина Корольчук, а також керівництво міськрайонного відділу та місцеві підприємці.

Після відкриття гості оглянули приміщення консультаційного центру. Під час екскурсії по центру присутні ознайомилися з різними способами надання інформації: друкованими засобами (листівками, стендами, буклетами), соціальною рекламою, спрямованою на запобігання надзвичайним ситуаціям і підвищення у населення рівня знань правил пожежної безпеки. Відтепер громадяни та підприємці насамперед будуть проінформовані про безпеку у сфері цивільного захисту, а також оперативно отримуватимуть інформацію що відноситься до компетенції ДСНС України.

Необхідну інформацію можна отримати під час особистого прийому, по телефону, а також через електронну пошту та Skype.

Додатково:

Консультаційний центр м. Володимир-Волинський Управління ДСНС України у Волинській області

44700, м. Володимир-Волинський, вул. Коперника, 2. тел. (03342) 3-53-40,

електронна пошта: cons.centr.vlad@vl.mns.gov.ua

skype: cons.centr.vlad

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ