Під час профілактичних заходів

Під час профілактичних заходів "Автобус-2014" на Волині зафіксовано 142 порушення Правил дорожнього руху (+фото)

29.05.14 14:56 0 716
Таку кількість порушень працівники ДАІ виявили за тиждень проведення акції.

Представники ДАІ області ретельно перевірять технічну готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого відповідного транспорту до експлуатації у літній період. Увага приділятиметься справності запасних та аварійних виходів, виявленню фактів незаконного переобладнання автобусів, встановлення непередбачених технічною документацією додаткових місць для сидіння тощо.

З початку заходів на пасажирському автотранспорті виявлено 142 порушення Правил дорожнього руху, із них 22 – у місті Луцьк. Зокрема 11 транспортних засобів були технічно несправними, 12 водіїв перевищили швидкість, 36 перевозили пасажирів понад встановлену кількість і 46 відхилилися від маршруту.

Окрім того, працівники ДАІ здійснюють контроль за дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходження ними обов’язкового медичного контролю перед виходом на маршрут, проводять позапланові контрольні перевірки дотримання пасажироперевізниками вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, а також маршрути несення служби працівників ДПС ДАІ будуть наближені до маршрутів, яким здійснюється інтенсивний рух пасажирського автотранспорту.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові у Сколівському ...

КОМЕНТАРІ