В Закарпатській області школярі Іршавщини повторювали Правила дорожнього руху разом з працівниками ДАІ (+фото)

В Закарпатській області школярі Іршавщини повторювали Правила дорожнього руху разом з працівниками ДАІ (+фото)

29.05.14 12:26 0 665
Михайло Пушкаш, розповів дітям про необхідність дотримання правил дорожнього руху, так як нехтування ними призводить до трагічних наслідків. Нещодавно, у селі Білки неповнолітній керуючи мопедом не впоравшись із керуванням допустив наїзд на 7-річну дівчинку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди дівчинка потрапила до лікарні. За даним фактом триває перевірка. З цього приводу було багато запитань учнів до працівника Державтоінспекції, так як серед них були любителі кататись на велосипеді. У відповідь учні почули, що кататися на велосипеді вулицями та дорогами дозволяється тільки тим, кому виповнилось 14 років. Забороняється випускати з рук кермо, чіплятись за автомобілі, що рухаються, перевозити пасажирів на велосипеді, який не обладнаний для цього. Дітям можна кататись на велосипеді на спеціальних майданчиках, стадіонах, парках та інших безпечних місцях. Батькам також слід розповісти дітям ці правила, адже вони можуть зберегти життя.



Крім, цього інспектор ДАІ розповів, як потрібно переходити дорогу, чекати транспорт потрібно на тротуарі та посадкових майданчиках, а якщо їх немає то на узбіччі.



Такі заходи, за участю Державтоінспекторів відіграють важливу роль, каже майор міліції Михайло Пушкаш, так як дають змогу у школярів формувати навики безпечної поведінки на дорозі з дитинства, і в подальшому вони будуть добре розуміти, до яких наслідків може призвести порушення Правил дорожнього руху.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

(за інформацією Віти Горзов, Іршавський РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові відзначать День ...

КОМЕНТАРІ