Поглиблення українсько-чеських стосунків на прикладі Хмельниччини

Поглиблення українсько-чеських стосунків на прикладі Хмельниччини

29.05.14 11:43 0 709
28 травня 2014 року голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом.

Леонід Іванович проінформував гостя про системну роботу облдержадміністрації щодо налагодження міжнародного регіонального співробітництва. Зокрема, він акцентував увагу на тому, що в даний час проводяться підготовчі роботи щодо підписання Угоди між Хмельницькою обласною державною адміністрацією України та адміністрацією Середньочеського краю Чеської Республіки про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.

Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні зауважив, що метою зустрічі є обговорення питань поглиблення торговельно-економічного співробітництва між регіонами України та Чехії, співпраці у галузях освіти, науки та культури. Учасники зустрічі домовились про подальшу продуктивну співпрацю.

Захід став наочним підтвердженням системної роботи влади області щодо розширення взаємовигідного міжрегіонального співробітництва та встановлення дружніх зв’язків з країнами Європейського Союзу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ