Секретар міської ради Микола Вітенко та народний депутат Руслан Марцінків нагородили найактивніших Івано-Франківців

Секретар міської ради Микола Вітенко та народний депутат Руслан Марцінків нагородили найактивніших Івано-Франківців

29.05.14 10:13 0 643
У Івано-Франківську нагородили переможців міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства 2014 року

Нагадаємо, що міський конкурс проектів та програм відбувається у Івано-Франківську уже в третій раз. Третій рік поспіль, за ініціативи депутатів Івано-Франківської міської ради, активні мешканці міста мають змогу за підтримки бюджетних коштів реалізувати проект своєї організації, що спрямовані на розв’язання актуальних проблем громадянського суспільства.

27 травні 2014 року відбулось урочисте нагородження переможців цьогорічного конкурсу грамотами Івано-Франківської міської ради.

Під час урочистого привітання переможців секретар міської ради Микола Вітенко в першу чергу подякував усім учасникам конкурсу за ініціативність та бажання активно діяти задля кращих змін у Івано-Франківську. Учасники конкурсу вже зробили чималу частку роботи, адже найголовніше це те, що вони усвідомили потребу співпрацювати разом із владою.

Більшість проектів, які Івано-Франківська міська рада визнала кращими у конкурсі, торкаються проблем покращення умов проживання мешканців міста: чи то ремонт сходових кліток будинку, чи то заміна підвальних мереж, чи то ремонт покрівлі будинків. Саме завдяки участі у конкурсі всі ці заходи зможуть бути втілені шляхом співфінансування у співвідношенні учасник+влада - 15%+85%.

«Цей конкурс спрямований на стимулювання втілювати власні проекти та задуми мешканців міста. Ще міська влада змушена виконувати чимало функцій, що є нетиповими у європейських містах – це і ремонт будинків, і облаштування прибудинкових територій. Цим конкурсом ми хочемо навчити мешканців самоорганізації, та самостійного вирішення власних проблем. Водночас це є і значна фінансова підтримка з боку міста, адже розуміємо, що в сьогоднішній час мешканцям дуже складно» - зазначив секретар міської ради Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Агент Тремулінаса зустрівся ...

КОМЕНТАРІ