На Львівщині підготували житло для розміщення жінок і дітей зі Слов’янська

На Львівщині підготували житло для розміщення жінок і дітей зі Слов’янська

29.05.14 08:08 0 802
28 травня ввечері, кілька сотень переселенців зі Слов’янська вирушать залізницею до Львова. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

«Вивезти дітей зі Слов’янська дуже непросто. Над цим працюють громадські організації «Євромайдан-SOS» та «Євромайдан-Схід», а також українські військові. нам повідомили, що Українська залізниця взяла на себе безкоштовне перевезення слов’янців. Якщо все вдасться, то завтра вони прибудуть до Львова», - зазначила заступник директора департаменту соціального захисту населення ЛОДА Оксана Яковець.

На Львівщині вже готуються зустріти переселенців та підшукали для них житло.

Як повідомив директор департаменту соціального захисту населення Василь Мартиняк, відбулася нарада стосовно розміщення переселенців зі Слов’янська.

За його словами, надати тимчасовий прихисток для переселенців зголосилися низка керівників санаторіїв, пансіонатів, готелів та приватні особи. «По кілька десятків сімей готуються прийняти санаторії та пансіонати Трускавця, Моршина, Східниці та інших міст. Частину прибулих розмістимо в приватних будинках – їх приймуть жителі сіл Городоцького, Золочівського, Жидачівського та інших районів. Ще кілька десятків родин розмістимо в гуртожитках навчальних закладів. Близько 30 осіб готується прийняти дитячий притулок у Львові, що на Левандівці», – зазначив Василь Мартиняк.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: «Талібан» засудив ...

КОМЕНТАРІ