У Львівській області методичні рекомендації з оплати праці на збиранні зернових культур урожаю 2014 року

У Львівській області методичні рекомендації з оплати праці на збиранні зернових культур урожаю 2014 року

29.05.14 12:01 0 750
У 2014 році під посівом сільськогосподарських культур в сільгосппідприємствах знаходиться 305,3 тис. га посівної площі. Зернові культури і надалі залишається основною стратегічною культурою області і сільськогосподарських підприємствах зокрема їх площа у поточному році становить 182,1 тис. га, що на 1,6% більше до прогнозу. В структурі посівних площ зернові складають 59,6%.

Сільськогосподарські підприємства володіють 1011 одиницями зернозбиральних комбайнів. В середньому на один комбайн припадає 180 га зернових культур.

Українським науково-дослідним інститутом продуктивності агропромислового комплексу розроблено методичні рекомендації з оплати праці робітників сільськогосподарських підприємств на збирання зернових культур урожаю 2014 року. В рекомендаціях системно викладено порядок організації праці на жнивах, встановлення відрядних розцінок та формування ефективної структури заробітної плати також розроблена тарифна сітка для окремих категорій робітників сільськогосподарських підприємств.

Розроблені рекомендації доведено до районних управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрації і рекомендовано для використання в роботі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ