У Львові відбудеться семінар для батьків, які виховують дітей з вадами розумового розвитку

У Львові відбудеться семінар для батьків, які виховують дітей з вадами розумового розвитку

29.05.14 14:36 0 669
1 червня за підтримки департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації в кінотеатрі “Сокіл” (вул. В. Великого, 14а) відбудеться семінар “Special Olimpics – Lviv” для батьків, які виховують дітей з вадами розумового розвитку. Основною метою заходу є промоція спорту серед дітей з особливими потребами за програмами Спеціальних Олімпіад.

“Ми ставимо перед собою завдання залучити якомога більше батьків, так як в основному через них ми зможемо залучити дітей до спорту. В подальшому планується організація систематичних тренувань та підготовки сильних атлетів для участі в міжнародних змаганнях. Потенціал у нас великий, бо незважаючи на відсутність постійних тренувань наші атлети постійно займають призові місця на міжнародних змаганнях з різних видів спорту” – зазначив керівник проекту “Special Olimpics – Lviv” Андрій Породко.

В семінарі візьмуть участь діти з реабілітаціного центру “Джерело”, спільноти “Лярж Ковчег”, товариства “Довіра”, школи-інтернат “Довіра” та інших шкіл-інтернатів Львова, а також їх батьки.

Початок об 11.00 годині.

Довідка:

Глобальний рух Спеціальної Олімпіади у світі Спеціальна Олімпіада (СО) – це міжнародна благодійна організація, що проводить цілорічні спортивні тренування та змагання з переліку Олімпійських видів спорту для дітей та дорослих з відхиленнями в розумовому розвитку в усьому світі. СО була заснована 1968 року сестрою президента США Дж. Ф. Кеннеді пані Юніс Кеннеді Шрайвер, і наразі опікується 3,5 мільйонами спортсменів з вадами розумового розвитку у більш ніж 177 країнах світу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні пропонують ...

КОМЕНТАРІ