В Житомирській області Роман Михайлич – новий голова Коростишівської райдержадміністрації

В Житомирській області Роман Михайлич – новий голова Коростишівської райдержадміністрації

29.05.14 11:07 0 842
23 травня 2014 року в. о. Президента України Олександр Турчинов підписав розпорядження № 890/2014-рп «Про призначення Р. Михайлича головою Коростишівської районної державної адміністрації Житомирської області».

В ході робочого візиту на Коростишівщину голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив 27 травня громаді нового керівника району – Романа Анатолійовича Михайлича. Сидір Васильович побажав йому натхнення й рішучості та запевнив, що він може розраховувати на підтримку керівництва області в усіх намірах, спрямованих на процвітання Коростишівського району.

У своєму виступі Роман Михайлич зазначив про те, що Коростишівщина має багато досягнень, але поряд із тим в районі є ряд проблем, які потребують нагального вирішення. Він переконаний, що влада та громада мають об’єднати свої зусилля для того, щоб Коростишівський район був одним із найкращих в області та державі. Роман Анатолійович розповів про перші кроки, які він має намір здійснити на посаді голови райдержадміністрації. В першу чергу, керівник району запропонував усім працівникам апарату райдержадміністрації заповнити підготовлені картки, в яких вони мають вказати свої досягнення та пропозиції щодо вдосконалення роботи державних службовців для надання послуг європейського рівня населенню та представникам бізнесу. Окрім цього, Роман Михайлич має намір розробити стратегічний план розвитку Коростишівського району.

Голова райдержадміністрації наголосив на тому, що вивчить проблеми малого та середнього бізнесу і докладе зусиль до того, аби забезпечити для нього сприятливі умови. Він підтримує розвиток підприємництва. Але поряд із тим, виступає за те, аби всі працювали прозоро, а податки надходили до місцевого бюджету і використовувалися для потреб району.

ДОВІДКОВО. Роман Михайлич народився в місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області. Закінчив Національну академію внутрішніх справ (2004 р.) та Національний університет біоресурсів та природокористування України (2009 р.). З 1996 по 2010 роки працював в органах внутрішніх справ. Автор книги «Політико-правові засади регулювання державної власності в Україні».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: у ...
Наступна новина: У Тернополі рухнув фасад ...

КОМЕНТАРІ