Чернігів: Дітям-сиротам влаштували свято

Чернігів: Дітям-сиротам влаштували свято

29.05.14 09:13 0 731
Традиційне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування пройшло в Управлінні освіти Чернігівської міської ради. Із святом 1 червня – Міжнародним днем захисту дітей – юних чернігівців (дошкільнят та учнів 1-6 класів) привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов та начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко.

Зокрема, міський голова наголосив на необхідності створення усіх умов для повноцінного навчання і виховання дітей. На у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Чернігова навчаються 330 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За словами міського голови, їм приділяється особлива увага з боку влади – йдеться про безкоштовне харчування, підтримку випускників та щорічне оздоровлення.

"Щорічно ми 100% оздоровлюємо дітей-сиріт. Це важливо, щоб діти відчували, що про них дбають. Це питання, що знаходиться на моєму особистому контролі", - наголосив О.Соколов. Особливі слова подяки міський голова висловив опікунам, які у життя мають свою почесну місію та є Людьми з великої літери.

Усім 28 цьогорічним випускникам О.Соколов вручив сертифікати на матеріальну допомогу від міської влади. І побажав дітям не забувати про своїх наставників, а також ставити у житті високі цілі й досягати їх.

Свято завершилося концертом, усі діти отримали солодкі подарунки.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: фінал ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ