Сидір Кізін: «Влада області не дозволить порушувати мир і спокій громадян»

Сидір Кізін: «Влада області не дозволить порушувати мир і спокій громадян»

29.05.14 16:39 0 723
28 травня відбулася прес-конференція голови облдержадміністрації Сидора Кізіна та начальника Управління МВС України в Житомирській області Юрія Демяненка з приводу конфлікту в лавах громадської організації, що трапився ввечері 27 травня в одній із адміністративних будівель в центрі міста.

Сидір Кізін наголосив на тому, що вчора він та начальник УМВС прибули на місце події та особисто спілкувалися з людьми, які перебували в приміщенні. За його словами, конфлікт вдалося врегулювати мирним шляхом. Всі активісти добровільно здали зброю та були доставлені в різні відділи органів внутрішніх справ. Їх особи встановлені, а правоохоронці порушили кримінальну справу з метою з’ясування всіх обставин подій. Голова облдержадміністрації запевнив, що на Житомирщині є влада, яка не допустить, аби в місті порушувався мир і спокій. Він додав, що працівники органів внутрішніх справ зроблять все можливе, аби вулицями не ходили люди зі зброєю, що є надзвичайно актуальним на фоні подій на Сході України. Сидір Кізін заспокоїв громадськість, акцентуючи на тому, що влада області не дозволить порушувати мир і спокій громадян.

Начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко зазначив про те, що після анонімного дзвінка в чергову частину міського відділу міліції з повідомленням про постріли в адмінібудівлі, на місце події в обласному центрі одразу прибула слідчо-оперативна група під його головуванням. З метою забезпечення охорони громадського порядку була перекрита вулиця Велика Бердичівська. За його словами, у приміщенні перебували представники громадської організації з Житомира, Бердичева та Києва, між якими виник внутрішній конфлікт. Юрій Володимирович зазначив про те, що там пролунав постріл, а згодом було вилучено 2 автомати Калашникова. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 296 частина 4 Кримінального кодексу України, відповідно до якої правопорушення кваліфікується як хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Окрім цього він спростував інформацію про те, що під час інциденту були затримані заручники.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Восени у Львові планують ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ