У Рівненській області рятувальники та військовослужбовці провели спільні тактико-спеціальні навчання по ліквідації умовної пожежі у підземному резервуарі, де зберігалися паливно-мастильні матеріали

У Рівненській області рятувальники та військовослужбовці провели спільні тактико-спеціальні навчання по ліквідації умовної пожежі у підземному резервуарі, де зберігалися паливно-мастильні матеріали

29.05.14 17:07 0 738
28 травня на території військової частини А-2363 міста Дубно рятувальники Головного управління Держслужби з НС спільно з військовослужбовцями провели тактико-спеціальні навчання по ліквідації умовної пожежі у підземному резервуарі, де зберігалися паливно-мастильні матеріали.

Згідно тактичного задуму загорання виникло через розгерметизацію підземного резервуару №1, де зберігалося декілька сотень тонн паливно-мастильні матеріали. Після надходження відповідної інформації про надзвичайну подію у вартове приміщення частини, начальник варти відразу направив на місце пригоди пожежну команду військової частини та повідомив рятувальників 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце виклику бійці ДСНС провели розвідку та переконавшись, що обслуговуючому персоналу нічого не загрожує, приступили до ліквідації пожежі. Приблизно за 20 хвилин спільної злагодженої роботи вогнеборців і військових, умовну пожежу вдалося повністю ліквідували.

Підбиваючи підсумки тактико-спеціальних навчань начальник управління реагування на надзвичайні ситуації Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Павловський зазначив, що з спільна організація та тактика гасіння умовної пожежі пожежним підрозділом військової частини та бійцями Держслужби заслуговує високої оцінки, адже завдяки злагодженій роботі пожежу вдалося швидко ліквідувати, при цьому не допустивши подальшого поширення вогню.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ХІ ...
Наступна новина: В Луцьку визначено ...

КОМЕНТАРІ