Тернопілля: фінал «Олімпійського лелеченя» виграла команда з Чорткова

Тернопілля: фінал «Олімпійського лелеченя» виграла команда з Чорткова

29.05.14 09:01 0 634
Уже традиційний обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» серед учнів 5-6 класів загальноосвітніх навчальних закладів області відбувся у Тернополі на міському стадіоні.

На старт вийшли сім кращих команд області, які вибороли таке право в зональних обласних етапах. Загалом, на це дитяче спортивне свято прибули 170 учнів, їхні вчителі, почесні гості, журналісти та уболівальники.

Завітали на спортивне дійство видатні спортсмени Тернопільщини: фіналіст двох Олімпійських Ігор, чемпіон Світу та Європи, майстер спорту України міжнародного класу з плавання Олександр Волинець та триразова чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць, яка виконувала суддівські функції.

Почесні гості дали спортивні поради учасникам фіналу та наголосили на важливості активного та здорового способу життя, заняттям фізичною культурою та спортом, що робить людину міцнішою, стійкішою та більш вольовою, а також відповіли на численні питання юних олімпійців.

Змагання проходили у наступних видах програми: презентація команди, комбінована естафета по колу стадіону, вікторина «Знавець Олімпійського спорту».

У підсумку загальну перемогу в захоплюючому протистоянні між командами здобули учні Чортківської гімназії. Срібло дісталося представникам Тернопільської загальноосвітньої школи №3. Бронзовими призерами стали школярі Ценівської ЗОШ із Козівського району.

Всі учасники, лауреати та переможці фінального туру були нагороджені пам’ятними призами, грамотами, спортивним інвентарем, літературою на олімпійську тематику та іншими цінними подарунками від Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мій оптимізм є те, що Бог ...
Наступна новина: Чернігів: Дітям-сиротам ...

КОМЕНТАРІ