Тернопілля: голова області представив активу Кременеччини нового керівника РДА

Тернопілля: голова області представив активу Кременеччини нового керівника РДА

29.05.14 09:36 0 792
Голову Кременецької райдержадміністрації Віталія Ткачука представив громаді регіону очільник краю Олег Сиротюк.

«Кременець заслуговує на те, щоб отримати статус міста обласного значення. Цей край має великі можливості для розвитку, але щоб їх ефективно використати, потрібно правильно організувати роботу.- зазначив Олег Сиротюк.- Для цього маємо тісно співпрацювати з представниками місцевих підрозділів виконавчої влади. Ми на порозі адміністративної та територіальної реформи. Вона передбачає більші можливості для органів місцевого самоврядування і більшу відповідальність в процесі роботи. Тому керівники мають організуватись таким чином, щоб забезпечити економічний розвиток краю».

Голова області зауважив, що роботу потрібно починати зі змін, потрібно цілеспрямовано працювати над залученням коштів у розвиток краю, створювати нові робочі місця.

Новопризначений голова райдержадміністрації пообіцяв працювати чесно та відкрито.

«Я буду робити усе, щоб Кременеччина стала сучасним європейським регіоном. Сподіваюся на тісну співпрацю, підтримку та взаєморозуміння від голів районних, міських та сільських рад, а також від громади. Разом ми зможемо впоратись із завданнями, поставленими державою та краєм», - зазначив Вітай Ткачук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ