На Тернопіллі у Підволочиську представили нового голову райдержадміністрації

На Тернопіллі у Підволочиську представили нового голову райдержадміністрації

29.05.14 15:45 0 691
Нового голову райдержадміністрації представили у Підволочиську 28 травня. Посаду зайняв Руслан Белошицький. Очільник області наголосив на важливості виконання обов’язків, яких вимагає дана посада.

«Ми усі розуміємо, що люди приходять не на посади, а на відповідальну роботу. Революція гідності дала можливість країні розвиватись по-новому. наші земляки гинуть за те, щоб ми могли реалізувати шанс, який дала нам революція. Тому нам дуже важливо, щоб місцева влада ефективно виконувала свою роботу на благо громади», – зазначив очільник області.

Ключовим завданням новопризначеного керівника є зміна підходів до роботи, наголосив Олег Сиротюк. Також він зауважив, що діяльність має бути відкрита та орієнтована на пошук конструктивних рішень.

Опісля новопризначений голова закликав усіх до спільного пошуку шляхів вирішення поставлених завдань.

«Ми повинні докласти всіх зусиль щоб наш район займав ключові позиції за розвитком усіх галузей краю, – наголосив Руслан Белошицький. – Розпочнемо роботу з розвитку кар’єрів, переробної та спиртової галузей. Від будь-які рішення будуть прийматись, враховуючи думку громади. Тільки так ми досягнемо успіху».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ