На Хмельниччині співробітники ДАІ провели бесіду з рятувальниками з метою профілактики ДТП

На Хмельниччині співробітники ДАІ провели бесіду з рятувальниками з метою профілактики ДТП

30.05.14 08:55 0 728
28 травня в залі засідань Головного управління ДСНС у Хмельницькій області співробітники ДАІ провели лекцію з рятувальниками з питань профілактики скоєння дорожньо-транспортних пригод.

У ході лекції правоохоронці поінформували про статистику дорожньо-транспортних пригод, загибелі та травмування на них людей. Особлива увага зверталась на особливості керування автомобілів із спеціальними звуковими та світловими сигналами, безпечному проїзді перехресть, а також на усвідомлення особистої відповідальності за безпеку на автошляхах.

Під час занять рятувальникам продемонстрували відеоматеріали типових небезпечних дорожньо-транспортних ситуацій та надали рекомендації з їх попередження.

Неабияке враження на присутніх справив ролик соціальної реклами, де демонструвалися жахливі наслідки порушень правил дорожнього руху.

Як відомо, дотримання правил дорожнього руху обов’язкове для виконання усіма учасниками дорожнього руху – як водіями, так і пішоходами, і кожен має знати їх та виконувати, щоб зберегти не лише своє життя і здоров’я, а й інших людей.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина – серце ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ