Хмельниччина: творча обдарованість Деражнянщини 2014!

Хмельниччина: творча обдарованість Деражнянщини 2014!

30.05.14 14:14 0 695
28 травня відбулось нагородження обдарованих дітей Деражнянського краю, педагогів та батьків, які сприяли у виявленні талантів юних зірочок. На свято завітали керівники району: голова райдержадміністрації Анатолій Перейма та голова районної ради Оксана Берегова.

Деражнянська земля – це розмаїття талантів минулого і сповнене високих устремлінь прийдешнє. Приємно бачити, що і Деражнянщина повниться молодими обдаруваннями. Це майбутнє нашої країни, її надія, її гордість. Серед них неодноразові переможці Всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів.

Почесні гості нагородили обдаровану молодь званнями «ГОРДІСТЬ РАЙОНУ 2014», що було підкріплено грошовими преміями: Тимощук Владислава (за ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, ІІІ місце в Всеукраїнській учнівській олімпіаді з астрономії; Голуб Вікторію (за ІІІ місце в обласній учнівській олімпіаді з правознавства, ІІІ місце в обласному етапі Шевченківського мовно-літературного конкурсу імені Т.Г. Шевченка, ІІІ місце в заочному конкурсі-захисті робіт Малої Академії Наук з української літератури «Розкрилля душі»; Білявську Наталію (за ІІ місце в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства); Барабаш Дарину (за ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика, ІІ місце в конкурсі учнівської творчості, присвяченому Шевченківським дням, ІІІ місце в Шевченківському мовно-літературному конкурсі імені Т.Г. Шевченка)

«Напевно кожного з нас Господь наділив своєю іскоркою, талантом, але висот досягає лише той, хто до цієї Божої іскорки має ще й терпіння, наполегливість та працездатність і нічого не боїться, високо піднімає руку і йде вперед. Я закликаю всіх, хто ще сумнівається, чи піднімати йому руку - не боятися, адже за вами майбутнє нашої держави, справжньої української України, яка народжується саме зараз», – зазначив голова районної адміністрації Анатолій Перейма.

Любов до науки, захоплення нею, бажання вчитися й пізнавати все нові і нові грані улюбленого предмету – все це притаманне призерам обласних та Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. І саме ці досягнення є особистим кроком у майбутнє кожного, хто увійшов до номінації «Інтелект». Грамотами за особливі успіхи в навчанні, науково-дослідницькій діяльності та особистий внесок у піднесення іміджу району, грошовими преміями та подарунками нагороджено 28 учнів району.

Особливими і надзвичайно обдарованими є діти, які увійшли до номінації «Творчість і майстерність». 28 учнів стали переможцями та призерами Всеукраїнських, обласних, конкурсів дитячої творчості, фестивалів художньої самодіяльності, виставок декоративно-прикладного мистецтва та науково-технічної творчості. Усіх переможців нагородженого грамотами за особливий вияв творчого таланту та особистий внесок у піднесення іміджу району, грошовими преміями та подарунками.

За високі досягнення у спорті та особистий внесок у піднесенні іміджу району, отримано 11 нагород у номінації «Спортивна надія».

Найкращі слова вдячності не оминули і педагогів Деражнянщини. Учительська праця не легка, це одна з найпочесніших професій. Усі юні зірочки, які з’являлись на сцені – це заслуга вчителів, їхня важка праця. 48 педагогів, як підготували переможців обласних олімпіад, конкурсів-захистів робіт Малої Академії Наук, а також призерів різноманітних творчих змагань, конкурсів, виставок отримали заслужене визнання і повагe.

Всі учасники свята привітали батьків, які виростили героїв нашого свята, дбають, щоб вони були здоровими і щасливими. За виховання дітей, які показали кращі результати в олімпіадах, конкурсах, виставках, фестивалях, нагороджено подяками 63 сім'ї.

По закінченню свята «Творча обдарованість Деражнянщини 2014» учням побажали нових злетів та успіхів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 30 травня 2014 року ...
Наступна новина: Затверджено заходи зі ...

КОМЕНТАРІ