Речі Папи Івана Павла ІІ продовжують мандрувати Львовом

Речі Папи Івана Павла ІІ продовжують мандрувати Львовом

30.05.14 12:23 0 649
У Шевченківській районній адміністрації Львова 28 травня відбулась зустріч директорів шкіл та дошкільних закладів міста, під час якої митрофорний протоієрей Роман Кравчик, адміністратор архикатедрального собору Святого Юра розповів присутнім про святого Папу Івана Павла ІІ, зокрема, про його перебування у Митрополичих палатах Свято-Юрського комплексу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Він наголосив на християнських чеснотах, які плекав понтифік, та розповів про побут й деталі історичного візиту Папи Івана Павла ІІ в Україну.

Присутні мали можливість побачити ризи й чашу, які використовував святий під час богослужінь, що відбулися у червні 2001 році в Україні.

Нагадаємо, в екуменічній каплиці Львівської міської ради 5 травня виставили для почитання ризи, чашу та дискос, які Папа Іван Павло ІІ використовував під час богослужінь в Україні.

Як відомо, у неділю, 27 квітня 2014 року, під час святої меси на площі перед Ватиканською базилікою Святого Петра Вселенський Архиєрей Франциск канонізував, тобто, зарахував до лику святих католицької церкви, двох своїх попередників на Петровому престолі – Папу Івана ХХІІІ і Папу Івана Павла ІІ.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочато ...
Наступна новина: Уряд хоче підвищити тарифи ...

КОМЕНТАРІ