П’ятьох поранених волинських військовослужбовців лікують в Луцькому військовому госпіталі

П’ятьох поранених волинських військовослужбовців лікують в Луцькому військовому госпіталі

30.05.14 13:50 0 688
Волиняни, учасники бою під Волновахою, Дмитро Волох, Володимир Мельничук, Олександр Коханський, В’ячеслав Сіренко та Андрій Федоришин вже в Луцьку. Нині вони на лікуванні в місцевому військовому госпіталі. На Волинь хлопців доправили з Дніпропетровщини, де їм зробили операції та надали усю необхідну допомогу.

з ними зустрівся голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт. Життя волинських хлопців в надійних руках, адже їх лікує досвідчений фахівець, який прийшов афганську війну і врятував життя не одній тисячі військовослужбовців, начальник Луцького військового госпіталю Олександр Хоменко. Він розповів, що стан хлопців – задовільний.

Військовослужбовці розповіли про страшні події 22 травня під Волновахою, а також про допомогу їм від місцевого населення. «Люди ставилися до нас по- різному. Однак, після бою, саме місцеві мешканці, не чекаючи на карети швидкої допомоги, відвозили поранених в лікарні на власних автомобілях», - каже В.Сіренко.

Голова облдержадміністрації побажав хлопцям швидкого одужання та зазначив, що госпіталь забезпечений усім необхідним для їх лікування та реабілітації. Григорій Пустовіт зазначив, що всі, хто брав участь в антитерористичній операції, прирівняють до учасників бойових дій.

«Зараз хлопцям потрібна наша моральна підтримка. Під Волновахою їх застали підступно та неочікувано. Коли вони зорієнтувались в ситуації, то змогли дати відсіч бойовикам. Тоді ситуація на полі бою змінилась. їм важко згадувати та коментувати події бою, але жодного настрою невпевненості у них немає», - наголосив Григорій Пустовіт.

Лікарі стверджують, що двох бійців зможуть виписати з госпіталю вже за два тижні, а решта - лікуватимуться довше.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: У ...

КОМЕНТАРІ