В Луцьку відбулося спортивне свято для діток з особливими потребами

В Луцьку відбулося спортивне свято для діток з особливими потребами

30.05.14 09:39 0 660
Вчора, 28 травня, Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною громадською організацією батьків дітей з синдромом Дауна організували і провели свято «Спортивна сім’я», присвячене Міжнародному дню захисту дітей, яке проходило на спортивному майданчику клубу за місцем проживання «Лучеськ» (вул. Декабристів, 23).

Учасниками змагань були 14 сімей у складі дитини з особливими потребами та одного із членів сім’ї.

У програму свята організатори включили 5 естафет для діток середнього шкільного віку та 3 естафети для малечі.

Впродовж усього свята в перервах між естафетами, під звучання дитячих пісень, клоуни в яскравих костюмах розважали дітлахів веселими забавляночками, іграми та танцями. А під час виконання усіх випробувань вони також допомагали, супроводжували, направляли і підказували юним учасникам як долати перешкоди.

За підсумками всіх спортивних розваг перемогла сім’я Валентина Новосада. Другими стала сім’я Тетянки Стрекіци, а третю сходинку у напруженій боротьбі посіла сім’я Андрійка Мельника.

Свято пройшло цікаво, весело. Сміх, підбадьорливі вигуки, скандування уболівальників і батьків лунали на спортивному майданчику. У вирі позитивних емоцій та спортивного азарту ніхто не звертав уваги на дрібний дощик крізь сонце, який хотів порушити початок свята.

Сім’ї-призери були нагороджені дипломами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та грошовими винагородами, а всі учасники подарунками. Також організатори визначили і нагородили найспритнішого і наймолодшого учасників у подоланні естафет.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку батькам і дітям, які взяли участь у спортивному святі та директору магазину спортивних товарів «Олімп», приватному підприємцю Ярославу Захаруку, який надав спортивні призи для вручення учасникам змагань. А також молодіжному православному волонтерському рухові «Омофор», адже без їхніх казкових героїв не було б такого веселого свята.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

(720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 9-річна львів’янка ...
Наступна новина: На промоцію книги у районах ...

КОМЕНТАРІ