У Луцьку вручили продуктові набори родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах

У Луцьку вручили продуктові набори родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах

30.05.14 16:58 0 742
В Палаці культури міста Луцька для дітей, які виховуються у родинах, що опинилися у складній життєвій ситуації, було організовано свято. Захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей організовано Волинською єпархією Української Православної Церкви та Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Звертаючись до присутніх, секретар Волинської єпархії УПЦ Микола Бондарук зазначив, що наближається Міжнародний день захисту дітей. «Це свято наших найменших громадян. Діти – це найдорожчий скарб у нашому житті, це наша радість, наше майбутнє. Тому ми усі разом маємо дати належне духовне та моральне виховання. Батьки повинні пам’ятати, що ми несемо перед Богом відповідальність за наших дітей», – сказав він.

До вітань приєднався і міський голова Микола Романюк, який зазначив, що незабаром відзначатимемо Міжнародний день захисту дітей. «Це напевно той день, коли ми найбільше згадуємо всі, що треба задуматися і проаналізувати, що зробили для наших діток. Ми маємо зробити все, аби вони були щасливими, мали можливість навчатися. Хочеться побажати, аби ці дітки, враховуючи шні події в країні, жили в мирі, та був спокій на усій нашій планеті Земля», – наголосив він.

Микола Романюк подякував владиці Ніфонту за ініціативу щодо проведення сьогоднішнього захисту та постійну підтримку дітей.

Також міський голова побажав присутнім міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

Для дітей та їх батьків, бабусь, опікунів вихованці недільної школи підготували цікаві конкурси, вікторину та виставу.

Потому Микола Романюк, Микола Бондарук, Микола Барабаш та Валентин Марчук вручили продуктові набори близько 200-м родинам. Також одна сім’я отримала у подарунок дитячий візок.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ