На КП «Луцькводоканал» посилено заходи безпеки

На КП «Луцькводоканал» посилено заходи безпеки

30.05.14 08:38 0 782
Зважаючи на загострення політичної ситуації у країні, з метою попередження можливих проявів терористичного та диверсійного характеру, на КП «Луцькводоканал» посилено контроль за стратегічно важливими об’єктами. Відтепер на всіх водозаборах м. Луцька цілодобово працюють камери відеоспостереження.

Охорона об’єктів водопостачання та водовідведення міста Луцька здійснюється цілодобово силами власної служби охорони КП «Луцькводоканал» з використанням комплексу тривожної сигналізації та камер спостереження.

«Відеоспостереження в даний час є невідємною частиною системи об’єктів підвищеної небезпеки. З допомогою відеоконтролю ми зможемо забезпечити своєчасне реагування на будь-які зовнішні загрози підприємству. В разі небезпеки, або загрози небезпеки, охоронник служби охорони терміново викликає наряд міліції, інформує відповідального чергового диспетчера з подальшим інформування керівництва підприємства, а разі необхідності – СБУ, МВС та МНС. Таким чином, всі об’єкти водопостачання та водовідведення знаходяться під пильним наглядом охоронних структур.» – розповідає Михайло Чуль, начальник відділу охорони об’єктів КП «Луцькводоканал».

Разам з цим, зі співробітниками охорони підприємства проведені додаткові заняття щодо забезпечення режиму фізичної охорони об’єктів КП «Луцькводоканал», а також алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

Необхідно зазначити також, що між КП «Луцькводоканал» та ПП «Кобра-Сервіс» укладено договір, згідно якого всі об’єкти водоканалу спільно охороняються відомчою охороною підприємства та ПП «Кобра-Сервіс», та в разі виникнення надзвичайних ситуацій на об’єкт прибувають бійці зазначеного підрозділу.

Крім такого виду охорони, водозабірні станції обнесені бетонним парканом з колючим дротом та встановлені пропускні пункти, на яких охоронники підприємства несуть постійну добову охорону.

Прес-служба КП «Луцькводоканал»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Василь Хомінець: «Ми ...

КОМЕНТАРІ