У Волинській області євген Мельник вимагає відповідальності генералів за трагедію під Волновахою

У Волинській області євген Мельник вимагає відповідальності генералів за трагедію під Волновахою

30.05.14 14:52 0 742
Про проблеми у Збройних Силах України говориться не один день, а вирішення їх через генеральський б'юрократизм, що подекуди нагадує відвертий саботаж, постійно затягується. Про це 29 травня 2014 року заявив у Верховній Раді народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Євген Мельник під час звіту міністра оборони України.

Звертаючись до міністра оборони Михайла Коваля, свободівець висловив нарікання на незадовільну роботу Міноборони у питаннях забезпечення 51-ї Окремої механізованої бригади, що дислокується у місті Володимир-Волинський.

" матері військовослужбовців 51-ї механізованої бригади перекривають трасу Ягодин–Київ. Вони висловлюють невдоволення умовами проходження служби військовими, які беруть участь у антитерористичній операції. Разом з тим, вони говорять, що їхні діти, їхні сини, їхні чоловіки не вважаються учасниками АТО. У мобілізованих, коли вони брали участь у військових діях під Волновахою, не було бронежилетів та нормального харчування. І тому до вас питання: хто понесе відповідальність за трагічні події, які мали місце під Волновахою? Які конкретно генерали будуть відповідати за смерті 18 непідготовлених військовослужбовців?", – зазначив Євген Мельник.

Міністр оборони Михайло Коваль попросив нардепів не ображати генералів і пообіцяв провесті об'єктивне розслідування трагічних подій під Волновахою.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі добудова ...

КОМЕНТАРІ