При управлінні Державтоінспекції Львівщини створено Громадську раду

При управлінні Державтоінспекції Львівщини створено Громадську раду

30.05.14 14:35 0 669
На Львівщині при обласному управлінні ДАІ почала діяти Громадська рада. Минулого тижня було обрано голову цього дорадчого органу та сформовано основний склад.

Очолив Громадську раду при УДАІ представник «Дорожнього контролю» Ярослав Порада. Активну участь у роботі структури також узяли представники понад п'ятнадцяти громадських організацій.

«Основна мета нашої діяльності – запровадження змін у структурі ДАІ, контроль за дотриманням законодавства, допомога в організації безпеки дорожнього руху. Будемо також працювати зі зверненнями громадян, надавати людям правову допомогу», - розповів голова Громадської ради Ярослав Порада.

Учора в приміщенні управління ДАІ Львівщини відбулось чергове засідання учасників цього дорадчого органу. На зустрічі обговорили питання щодо організації роботи ради, необхідності налагодження дієвої співпраці з представниками Державтоінспекції. Активісти запропонували, аби від управління ДАІ до ради було делеговано постійного представника, який би оперативно реагував на всі зауваження та пропозиції.

Під час засідання також йшлося про використання мобільного вагового комплексу на території області. Крім цього, обговорювали проблеми в організації дорожнього руху у центральній частині Львова. Учасники Громадської ради вирішили найближчим часом провести у центрі міста спільний рейд із інспекторами ДАІ. Правоохоронці виявлятимуть недоліки та порушення, а громадські активісти пильнуватимуть, аби комунальники не зволікали із усуненням цих «огріхів».

Представники Громадської ради домовилися зібратися разом вже наступного тижня. Засідання планують провести 4-го червня о 17-й годині.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: ощадбанк розпочав ...
Наступна новина: Ето'О хоче перейти в ...

КОМЕНТАРІ