У Львові розпочав роботу Економічний форум «Україна-Канада»

У Львові розпочав роботу Економічний форум «Україна-Канада»

30.05.14 15:37 0 694
У Львові відбулося урочисте відкриття Економічного форуму «Україна-Канада», який проходитиме 29-30 травня у приміщенні «Дністер Прем’єр Готелю».

Від імені голови Львівської ОДА Ірини Сех учасників Форуму привітав перший заступник голови ОДА Йосиф Ситник. «Сьогоднішній Форум – це важливий захід з формування двосторонніх ділових відносин між двома країнами за участі послів держав, керівників окремих округів, президентів бізнес-асоціацій, керівників компаній та інших. Саме під час таких заходів підприємці мають реальні можливості вплинути на формування економічних відносин між Канадою та Україною, налагодити бізнес – контакти, знайти надійних партнерів», – наголосив у вітальному слові Й. Ситник.

Він зазначив, що серед іноземних партнерів Львівської області особливе місце посідає Канада: «Так, Канадський Проект зі створення стабільних економічних можливостей для виробників молока вже шість років успішно реалізується у Львівській області. У квітні цього року підписано Меморандум про взаєморозуміння між Львівською ОДА та Канадським об’єднанням співробітництва для міжнародного розвитку СОКОДЕВІ щодо продовження зазначеного вище Проекту», – сказав перший заступник голови ОДА.

Йосиф Ситник побажав учасникам Форуму плідної роботи, конструктивних рішень, ініціювання корисних бізнесових новацій задля добробуту та процвітання наших країн, а також реалізації ділової ініціативи і успішних проектів, направлених на зміцнення добробуту усієї громадської спільноти.

Зазначимо, що в рамках Економічного Форуму відбудеться підведення підсумків конкурсу «Інвестор року -2013».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ