Львівщина: з наступного року в області почне діяти програма підтримки книгочитання «Увімкни книзі світло!»

Львівщина: з наступного року в області почне діяти програма підтримки книгочитання «Увімкни книзі світло!»

30.05.14 13:04 0 642
29 травня відбулося засідання за круглим столом на тему «Перспективи та розвиток книговидавничої галузі Львівської області», присвячене Дню працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

У засіданні взяли участь видавці, бібліотекарі, науковці поліграфічної галузі, представники Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, облдержадміністрації та обласної ради.

Директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Дмитро Посипанко від імені голови облдержадміністрації Ірини Сех привітав видавців з професійним святом і вручив грамоти.

Також він поінформував присутніх, що з 2015 року в області почне діяти програма підтримки книгочитання «Увімкни книзі світло!». Кошти на ці цілі передбачено в Регіональній програмі сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки.

Учасники засідання обговорили проблемні питання у галузі книговидання та книгорозповсюдження. Зокрема, запропоновано створити робочу групу, яка б підготувала звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення України з пропозиціями внести зміни до чинного законодавства, які б дозволили розвивати галузь книговидання.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У суботу на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ