У Львові працівники ДАІ завітали до «Школи радості»

У Львові працівники ДАІ завітали до «Школи радості»

30.05.14 16:42 0 900
До львівської «Школі радості» завітали працівники Державтоінспекції. Правоохоронці прийшли у гості до найменших вихованців цього закладу. Діткам розповіли, як потрібно поводитися на вулиці, аби канікули минули без зайвих клопотів та турбот.

Щоби малята краще запам’ятали дорожню абетку, заняття відбувалися у формі веселої гри. Працівники ДАІ нагадали школярикам про основні правила безпеки для пішоходів, застерегли їх від пустощів на дорозі. Учням розказали, де безпечно кататися на роликах та велосипеді, а куди виїжджати – зась.

«Першачки» поділилися із правоохоронцями своїми планами на канікули. Дітки розповіли, що проведуть вакації за містом. Хтось поїде у село до родичів, а хтось подорожуватиме разом із батьками.

Тож, аби у дорозі з маленькими мандрівниками не сталося нічого лихого, працівники ДАІ нагадали їм про правила безпеки для пасажирів. Юним непосидам пояснили: вкрай важливо користуватися пасками безпеки, бути слухняними та не відволікати водія. А ще – таким маленьким діткам не можна подорожувати на передньому сидінні!

Правоохоронці провели для малят цікаву вікторину із Правил дорожнього руху та подарували переможцям корисний подаруночок – світловідбиваючий браслет.

На згадку про цікаву зустріч усі «першачки» одержали від міліціонерів яскраві тематичні календарики.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Наталка Михно: Маємо ...
Наступна новина: Євро-2015 (відбір). Україна ...

КОМЕНТАРІ