Чернігів: Випускники із знаннями найвищої проби

Чернігів: Випускники із знаннями найвищої проби

30.05.14 16:11 0 749
Традиційний урочистий прийом чернігівських випускників, які цього року закінчують школу із золотими і срібними медалями, відбувся у міській раді.

Талановиту та працьовиту молодь, яка продемонструвала високі успіхи у навчанні, привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов, секретар міської ради Владислав Кухар, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, фізкультури і спорту, сім'ї, молоді та соціального захисту Тамара Касаткіна, начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко та директор загальноосвітнього навчального закладу №20, голова ради директорів Микола Конончук.

Зокрема, О.Соколов зазначив, що для нього ця зустріч є ювілейною – на посаді міського голови він удесяте вітає випускників шкіл, які за успіхи у навчанні нагороджені золотими і срібними медалями. Керівник міста побажав ще шнім школярам цінувати своїх батьків, не забувати вчителів, які зробили свій внесок у їх особистісне становлення та розвиток. "Не втрачайте почуття колективізму, допомагайте людям, які знаходяться поряд з вами", - підкреслив він.

Мати двох випускників-близнюків (золотих медалістів) Людмила Кононенко подякувала педагогам, а всім дітям, які завершили навчання, побажала не забувати про тих людей, які допомагають та підтримують їх на життєвому шляху.

Усі випускники-медалісти отримали від міського голови цінні подарунки – ексклюзивні годинники із зображенням одного із символів Чернігова -Катерининської церкви. Завершилася зустріч фотографуванням на згадку.

Всього цього року у загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру Чернігівщини – 1866 випускників, з них 103 нагороджені золотими медалями, 40 – срібними. У цілому за свої досягнення відзначені 7,6% цьогорічних випускників.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: При Львівській ОДА буде ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ