Матері та дружини військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади зустрілися із Міністром оборони України

Матері та дружини військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади зустрілися із Міністром оборони України

30.05.14 10:41 0 1071
29 травня матері та дружини 95-ї аеромобільної бригади поїхали до Києва, щоб поспілкуватися із депутатами Верховної Ради, вищим державним керівництвом для вирішення нагальних потреб десантників. Адже їхні сини та чоловіки вже кілька місяців перебувають на Сході країни в найгарячіших точках, ведуть запеклі бої, натомість не мають навіть спеціальних засобів особистого захисту. Жінки звертаються до депутатів та Міністра оборони України із рядом прохань, які потребують негайного втручання та вирішення з боку держави.

Зранку матері та дружини військовослужбовців вже мали розмову із народними депутатами України, зокрема їх вимоги на засіданні Верховної Ради озвучив Олександр Мирний.

Далі відбулася зустріч із Міністром оборони України Михайлом Ковалем. Під час спілкування із матерями та жінками військовослужбовців Міністр відзначив, що 95-а аеромобільна бригада – це гордість Збройних Сил України. Михайло Володимирович наголосив, що в Україні за військовою підготовкою та вмінням вести бої таких лише десять бригад, які гідно дають відсіч сепаратистам і диверсантам.

На прохання жінок сприяти ротації військовослужбовців безпосередньо з лінії вогню, які вже там перебувають не один місяць, Міністр відповів наступне: «Я з усією відповідальністю повинен сказати, що ця ротація здійснена не буде. Ми вивели всі сили і засоби, ми прикрили всі державні кордони. Ми готові до виконання завдань за призначенням. У нас немає жодної зайвої людини, щоб виводити і робити ротацію».

Натомість буде розглянуто питання резервістів, і ті військовослужбовці, у яких є поважні та об’єктивні обставини, можуть бути відкликаними.

Нагадаємо, що раніше матері та дружини житомирських десантників неодноразово зустрічалися із головою облдержадміністрації Сидором Кізіним з питань захисту своїх синів та чоловіків. Сидір Васильович ініціював внесення змін до деяких законодавчих актів щодо захисту військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади, а також організував поїздку жінок до Верховної Ради та зустріч з парламентаріями.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Звернення прокуратури ...

КОМЕНТАРІ