Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України поглиблює співпрацю з міжнародними організаціями

Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України поглиблює співпрацю з міжнародними організаціями

30.05.14 09:53 0 698
Днями представники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України взяли участь у зустрічі делегатів IRO (Міжнародної організації кінологів-рятувальників), що проходила у м. Мюнхен Федеративної Республіки Німеччина. Україну на заході представляв Сергій Біляєв, начальник МЦШР ДСНС України та Вікторія Пачковська, старший інструктор – викладач відділенняпідготовки фахівців кінологічної служби кінологічного центру (навчального) МЦШР ДСНС України.

Такі зустрічі проводяться раз на два роки. Остання відбулася у м. Бухарест (Румунія). Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України з 2010 року також є членом IRO та її активним учасником, підтримує зв’язки, бере участь у різноманітних подіях і заходах та переймається подальшою долею Міжнародної організації з підготовки рятувальних собак. Зі 117 організацій-учасниць IRO з 41 країни світу правом голосу у прийманні рішень володіють на даний момент лише 60 організацій, включаючи МЦШР ДСНС України.

«Участь у семінарі дала нам змогу взяти участь у виборах нової Виконавчої ради та президії IRO, вивчити проблемні питання, поглибити партнерські відносини з представниками інших країн-учасниць, налагодити зв’язки з провідними фахівцями рятувальної кінології. Також це дозволило обговорити з новим керівництвом можливості розвитку кінологічної справи у системі ДСНС України щодо якісного проведення пошуково-рятувальних робіт», – зазначив начальник МЦШР полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв.

Міжрегіональний центр швидкого реагування

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Закарпатська ...

КОМЕНТАРІ