На Тернопіллі добудова проблемних житлових та громадських об’єктів у селі Гаї-Шевченківські відновлюється

На Тернопіллі добудова проблемних житлових та громадських об’єктів у селі Гаї-Шевченківські відновлюється

30.05.14 14:53 0 724
Шляхи завершення будівництва багатоквартирного житлового будинку та сільської школи з дитячим садочком у селі Гаї-Шевченківські Тернопільського району обговорили на виїзній нараді під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Крисака.

довгобудом займається ТОВ "Будова-Захід". Це товариство погодилося завершити будівництво, яке свого часу розпочало ПП "ТФ "Будівельник" Зеновія Щепановського.

Іван Крисак наголосив, що вирішення конфлікту у селі Гаї-Шевченківські між забудовником та громадою, а також надання довгоочікуваних квартир постраждалим дольовикам - одне з першочергових завдань влади. Водночас існує термінова потреба для села у новій сучасній школі та дитячому садочку. Вирішення цих питань повинно здійснюватися комплексно для перспективного розвитку населеного пункту та територіальної громади.

"Є люди, які вклали у будівництво чималі кошти. Сторонам конфлікту потрібно сховати власні амбіції і поставити постраждалих власників недобудованих квартир на перше місце. Не шукайте нових причин та проблем, а почніть працювати конструктивно та спільно. Добудуйте розпочате та допоможіть дольовикам отримати довгоочікуване житло", - наголосив перший заступник, вислухавши забудовника та сільського голову.

Учасники зустрічі з метою прискорення завершення будівництва обговорили шляхи вирішення проблеми, розглянули варіанти співпраці забудовника з сільською радою .

Іван Крисак відвідав будівельні майданчики та оглянув стан будівництва, щоб переконатися, що будівельне товариство дійсно розпочало роботи на багатоквартирному житловому будинку, завершує спорудження останнього, п’ятого поверху та готується облаштувавати дах.

Перший заступник голови доручив підготувати пропозиції щодо оптимального вирішення виробничих питань.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ